Климатизация, вентилация и отопление

21.04.2014

ЗДРАВЕЙТЕ,
Отдавна не бяхме писали, но сега искам да ви запозная с професионалиста в изграждането на вентилационни системи, климатизация и отоплителни инсталации- КРАСИМИР СИМЕОНОВ. Познаваме се не много отдавна, но мога да кажа че това е един голям професионалист в монтажа на климатици – последния изпълнен от него голям и наистина сложен проект е климатизацията на МОЛ БЪЛГАРИЯ. Наскоро имаше преговори за демонтаж на не добре монтирани радиатори и монтажа им от ново. Това не е кой знае какво предизвикателство за него и екипа, но работата е двойна и по сложна за изпълнение, при промяната и цялостната преработка освен прецизност, монтажа е по-сложен и отнема два пъти повече време според мен. С Краси Симеонов се запознахме на един обект където аз монтирах кухненско обзавеждане и след това с клиента се договорихме за цялостното обзавеждане на ново закупен от тях имот- където отново обичайните заподозрени Красимир Симеонов и аз Тодор Фроликов изпълнявахме своите задачи. Работейки в екип с г-н Симеонов мога най- отговорно да заявя че това е един отговорен човек, и главен изпълнител с който може да се работи в екип и всеки гонейки си своите задачи, да бъде от полза и да подготви почвата за другите майстори, това е много рядко в България да гониш срокове и качество за изпълнение и да се стиковат нещата с две думи ние не си пречехме а напротив даже бяхме от полза един към друг.
Ние от www.KUHNI.BG, и аз Тодор Фроликов можем отговорно да препоръчваме Краси Симеонов като един професионалист и във ВиК.
Екипа на KUHNI.BG, може да се справи и със свързването към водопровода и канализацията на мивка, пералня и миялна машина, но този път клиента си имаше изпълнител и договор с г-н. Симеонов. Това наистина е по правилното решение, защото всички производители на кухненско обзавеждане, които държат на името си не изпълняват свързване на вода и канал, за да не поемат излишен риск и загуба на не малко време, защото всичко се случва пробив некачествени китайски спирателни кранчета или други дефекти, които могат да се появят. Така че после да няма цялостна подмяна на кухнята за сметка на производителя. При проявен интерес моля свържете се с нас. Аз уважавам професионализма и се радвам, че мога да споделя това с вас, и надявам се че съм бил от полза на някой.В България е много трудно да попаднеш на майстор- майстори, и да не ти се изпънат нервите. С уважение Тодор Фроликов 0876 05 21 17, www.KUHNI.BG.

Преработка на кухненски модули, производство, кантиране, сглобяване и монтаж

27.01.2013

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! WWW.KUHNI.BG

27.12.2012