Примерен проект за кухни

Привет от Кухни.Бг !

В тази статия ще разгледаме изготвянето на примерен проект за кухненско обзавеждане, в случай че желаете да Ви изпратим ценова оферта на Ваше запитване. След като вече сте решили, че ще ползвате услугите на фирма за обзавеждане по поръчка, което най-добре ще удовлетвори Вашите изисквания за дизайн и функционалност, трябва да имате яснота какви кухненски уреди ще присъстват в кухнята.
Ще започнем с хладилника – свободно стоящ или за вграждане във шкаф, височина и ширина на уреда. Размерите са необходими, в случай че желаете да се направи горен кухненски модул над хладилника до нивото на кухнята. Фурната – свободно стояща ли ще бъде или за вграждане. Предпочитате абсорбатора да е тип коминен (не се изисква шкаф) или телескопичен, за който трябва да се произведе кухненски шкаф. Миялна машина за вграждане или свободно стояща, като размери и за двата варианта се предлагат с ширина 450 мм. и 600 мм. Имате ли мокро помещение или пералнята ще се композира в мястото на кухнята. Някои от пералните позволяват да бъдат скрити зад кухненски вратички, това зависи от дълбочината на уреда. При избор на мивка трябва да се внимава, като е добре да попитате консултанта какъв размер на кухненски шкаф е необходим за избраната от вас мивка. Тук ще обясня по-подробно : има модели на мивки с едно корито и отцедник, мивка с едно корито плюс помощно и отцедник или пък само корито. Размера, който е необходим е ширината на коритото като прибавим още максимум 10 см., а отцедника минава над другия (съседен) шкаф, като се монтира за кухненския термо плот. Кухненските аксесоари ще се доуточнят на по-късен етап ако нашата оферта Ви устройва. Ние от Кухни.Бг ще ги закупим и предложим на Вас на същата цена на едро, на която ги купуваме, като бихме препоръчали ние да закупим избраната от Вас мивка (за да няма неприятни изненади).
След като знаете и ни опишете избраната от Вас кухненска техника, следващата стъпка е материала, от който ще се изработи кухнята. Ние от Кухни.Бг можем да удовлетворим изискванията и на най-взискателния клиент – Вие ще кажете какъв клас материал ще използваме за направата на Вашата кухненска мебел. И най-важното – точните размери, вашите идеи и изисквания за кухненското обзавеждане.
След като опишете горепосоченото, можем да Ви изготвим оферта, в която ще бъде посочено: размерите на кухненските модули и материала, от който са произведени. Термо плот и термо гръб (от коя фирма производител са), обков и механизми. Това ще бъде окончателна цена, която включва производство, доставка и цялостен монтаж. Ако нашите условия Ви удовлетворяват можем да пристъпим към следващия етап: дизайнер на Кухни.Бг ще изготви проект на Вашата кухня, след което ще се уговорим в удобно за Вас време за среща, на мястото, където ще се изпълнява кухненското обзавеждане, за доуточняване на детайлите, снемане на точните размери от нас и избор на вариант за кухня. Последния етап е одобряване на проекта от Ваша страна, подписване на договор и стартиране на начинанието.
В случай, че имате готов проект за кухня, не се колебайте да ни потърсите.

бутон за сайт

Вашият коментар