Проектиране и монтаж на кухни

Привет от Кухни.Бг

в ритъма на забързания живот и за да бъдем в крак с модерните технологии предлагаме услуга, която ще улесни нашите бъдещи клиенти. За да бъдем полезни, аз – Тодор Фроликов предлагам на всички, които им предстои голямата главоблъсканица и за да се избегнат грешките на “майстори-архитекти-проектанти” консултация по телефон или чрез скайп-skype name – kuhni.bg. В случай, че сте решили и имате Ваша идея как би изглеждала/как ще се композира/ Вашето кухненско обзавеждане и Ви предстои ремонт и изграждане на ново място на електрозахранване, водопровод и канал, или пък местенето е поради това, че сте решили да промените първоначалното местоположение на кухненския кът, или искате да правите цялостни промени в дома.
С годините на натрупан практически опит, като мебелист при монтаж на мебели- кухни съм виждал не малко грешки допуснати дори и от професионалисти. При одобрен вече проект за кухня и чертеж за местоположението на изводите за вода и канал за мръсна вода и електрозахранване за кухненските уреди за вграждане те да не са на правилното място. Други най-често допускани грешки са- първо изграждането на изводите от клиента, и след това да се доверите на нас като изпълнител, за производство на кухня по поръчка, това се е случвало не малко пъти и тук вече трябва да направите компромис-ако е възможно да се проектира кухня в този случай, или пък да къртите и премествате изводи за вода или електрозахранване.
Да избегнем тези неудобства, които са свързани и с допълнителни разходи и нерви за Вас. Доверете се на екипа от професионалисти в проектирането, производството и монтажа на кухни по индивидуален проект от-Кухни.Бг.

share button

Вашият коментар