Kuhni.BG – дизайн

Както се казва кухнята е сърцето и душата на всеки дом. Там ние прекарваме голяма част от свободното си време, стремейки се да приготвим вкусна храна или пък например да измием и съхраним използваната посуда.

Често, и общото впечатление за нашето жилище зависи от естетиката на кухнята. Така, че кухнята освен максимално функционална е нужно същевременно и да е съобразена с цялостното излъчване на жилището Ви.

При правилен подбор на всички тези компоненти мечтаните кухни могат да бъдат лесно изпълнени от Kuhni.BG на цена съобразена с предвидените средства.

Добрият дизайн на кухни е от решаващо значение за удобството и комфорта, които те могат да предоставят на Вашето домакинство, затова ние от Kuhni.BG ще си позволим да Ви представим някои общо приети възможности.

По правило разполагането на хладилника трябва да е в близост до входната врата на стаята ако това е възможно.

За максимално удобство и по принцип трите главни възли (мивка, хладилник, готварска печка) трябва да са разположени така, че да образуват триъгълник.

Едновременно с това е редно мивката, под която същевременно са разположени миялните препарати е нужно да се съобрази с дневната светлина, влизаща през прозореца. Кухненският шкаф с подправките е добре да е близо до готварската печка.

За изработката на кухни в България най- често се използва ламиниран ПДЧ за корпуса и термоустойчив ПДЧ за работния плот.

Цветовете трябва да се избират внимателно, защото смяната им в последствие е изключително трудна.

За избора на кухни, цветове и дизайн препоръчваме разглеждането на специализирани списания за кухни или тематични уеб сайтове, където можете да се запознаете с различни комбинации от цветове и възможности.