Кухни.БГ – продукция

Както личи и от името на нашата фирма- Kuhni.BG ние сме специализирани предимно в производството на жилищни мебели- кухни, гардероби, шкафове, антрета.

Когато позвъните на някой от нашите телефони Вие ще бъдете изслушан/а внимателно и с разбиране. Дори да не използвате услугите на Kuhni.BG винаги може да разчитате на професионално мнение и подходящ навременен съвет.

Ние от Kuhni.BG имаме изграден в годините метод на работа. След като уговорим ден и час за предварителен оглед на жилището, аз Тодор Фроликов посещавам дома Ви и така се осъществява консултация по въпросите, които касаят бъдещото обзавеждане.

Ако обзавеждането Ви е лесно за изпълнение, с ясни параметри или по готов проект е възможно да се работи и без намесата на интериорния дизайнер на Kuhni.BG.
По този начин изработката става малко по трудна за нас, но Вие пестите пари. Оставяме избора на Вас!

По време на срещата представям и коментираме вариантите, които са съвместими с Вашия случай. Предлагам се различни марки плоскости, сглобки, техника и други. Спомагам за избора Ви на цветове чрез мостри и картелки. Споделям опита си.
Целта е предварително Вие да сте максимално информиран/а за всичко, което ще Ви се изработи и да няма в последствие никакви неприятни изненади.

След като изборът на цветове и материали e направен, специалистът от Kuhni.BG сваля необходимите му размери, които се предоставят на нашия интериорен дизайнер и по този начин само след няколко дни Вие вече разполагате с готов проект.

Проектът се представя обикновено чрез лаптоп и дори да не бъде одобрен веднага, работата по него продължава докато се удовлетворят всички Ваши изисквания.
Чертежът не се предоставя преди да се подпише договор и заплати услугата!

След като проектът вече е одобрен и Вашите изисквания са удовлетворени е необходимо да се подпише договор между Вас и Kuhni.BG, където са упоменати материали, цветове, срокове и други.

Заплащането към Kuhni.BG е по схемата 60:30:10, това означава, че 60% се заплащат предварително при подписване на договора с цел финансиране на начинанието, 30% се заплащат при доставката на елементите в жилището и последните 10% се заплащат при цялостно изпълнение на договорката ни.

След като взаимоотношенията ни приключат моля разкажете на Ваши приятели и познати всичко, което Ви се случи с екипа на Kuhni.BG.